Första ölen på plats.
Roger fixar lyset.
Mange dök upp.
Bryggarmästaren infinner sig.
- Men vem är det bakom masken?
Här maskas det av.
Grejjorna på plats.
Humle och malt, det är allt.
Hinkar och vattenkokare.
- Så där ja, nu börjar vi komma någonvart!
Kenneth & Peter.
Dags att läsa receptet.
Roger läser också receptet.
Så här glad är man innan bryggningen.
Nu ska malten mätas upp.
- Så klart att vi måste ha snittsiga etiketter!
Bryggmästaren gräver ur.
Efter att malten mätts upp, kommer
förpackningspatrullen in.
Nu knyter vi ihop säcken.
De olika maltsorterna ska blandas.
Ett hårt jobb.
- Mange, sleva på lite!
En slev till pappa. En slev till ...
Indrivaren kollar att protokollet fylls i korrekt.
Vatten blandas med malten.
Temperaturen tas ...
... den stiger.
Nu kom den riktiga termometern.
Maltmojs.
- Ja, ja, jag har koll på läget!
Bäst att kolla lite i vinboken också.